sl
en
info@adventours.si

Tel: 041 721304 - Marko
        041 699 286 - Matej
;

O nas


O NAS


Po več kot desetletju nabiranja izkušenj v turističnih organizacijah, vodenju izletov in potovanj širom sveta smo se odločili, da pridobljeno znanje združimo na enem mestu in Vam ponudimo potepanja, ki so lahko tudi prave avanture.


Verjetno ste ob spremljanju filmov o vojaških letalih tudi sami pomislili, kako dejansko izgleda polet z vojaškim letalom. Kako neki bi bilo npr. skočiti s padalom ob pogledu na Mount Everest? Kakšni so adrenalinski občutki na snežnem safariju, ko z motornimi sankami odkrivaš divje lepote Bajkalskega jezera v ostri sibirski zimi?


Sedaj je vse to (in še več) mogoče. Z našimi idejami, trdim delom, zanesljivostjo in prilagodljivostjo Vam bomo pripravili nepozabne AVANTURE. Za nogometne zanesenjake pa ponujamo tudi oglede tekem najboljših ekip v Evropi.

 

ZAKAJ ADVENTOURS?
Zato ker smo drugačni, inovativni in vedno zanesljivi.


Sledimo Vašim željam, zato Vam bomo ponudili najboljše potovanje in nepozabno izkušnjo. Prilagodili se bomo Vašim potrebam, željam in zahtevam ter jih uresničili tako, da se boste domov vrnili zadovoljni in polni čudovitih vtisov.


Na dosegu roke so Vam različna doživetja, možnosti potovanj so skoraj neskončne. Z našo agencijo se možnosti dejansko spreminjajo v doživetja, na katera ste iz takšnih ali drugačnih razlogov morda zgolj bežno pomislili oziroma o njih sanjali. Vse možnosti sveta – za Vas jih lahko uresničimo!


Točno tako! Vaše želje so naš izziv, ki ga bomo v dogovoru z Vami z veseljem uresničili.Turistična agencija Adventours

Naslov: Cesta Borisa Kraigherja 8a
Pošta: 3320 Velenje

Telefon: +386 41 721 304
Fax:
E-mail naslov: info@adventours.si

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte prek spletnega obrazca oz.


Kontaktirajte nas

Kje nas najdete!


Ali veste

V angleški Premierleague se dogovarjajo, da bi spet dovolili stojišča na stadionih. Po navijaških izgredih na stadionih v 80.letih so bila stojišča prepovedana.

Potniki o nas

Hvala agenciji Adventours za nepozabno doživetje in odlično organizacijo najinega potovanja po Tajski.
Jana, Maribor

Zahvaljujem se vam za vso prijaznost ter ažurnost, v današnjih časih je zelo malo tako zelo prijaznih podjetij ter oseb s katerimi kontaktiraš. Resnično vse pohvale.
Nataša

Hvala za organizacijo potovanja! Bilo je odlično.
Jaka, Ptuj

Pozdravljeni!! Včeraj so nas moji starši zelo, zelo lepo presenetili. Za rojstne dneve smo prejeli potovanje v Madrid z ogledom tekme na stadionu Santiago Estadio Santiago Bernabéu Real Madrid C.F. vs CELTA VIGO, 4.3. – 7.3.2016. :) Po pregledu programa, ki nam ga nudi Turistična agencija Adventours smo začeli z načtovanjem naše poti v Madrid :) Najlepše se zahvaljujem v imenu mamice ter v imenu nas treh Turistični agenciji Adventours za vso prijaznost, ažurnost ter za vso pomoč pri nakupu kart. Vsem, ki načrtujete potovanja PRIPOROČAM kontaktirajte Turistično agencijo ADVENTOURS NE BO VAM ŽAL!! Prijaznost nam lahko odpre tudi vrata marsikatere življenjske priložnosti in vse to najdete v Turistični Agenciji ADVENTOURS!! Še enkrat hvala za vse g.Mateju in celotnemu kolektivu Turistične agencije Adventours! :) :D
Petra

Hvala Turistična agencija Adventours za organizacijo potovanja na Tajsko, uslišanju vseh želja pri oblikovanju ugodnega in pestrega programa ter odgovarjanju na vprašanja! Potovanje je potekalo po zadanem programu, najina pričakovanja pa so bila presežena, saj sva DoŽivELA raznolikost, pestrost in širino življenja Tajcev. Bilo je odlično. Hvala vam. ‪#‎sabaisabai‬
Tadeja
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke