sl
en
info@adventours.si

Tel: 041 721304 - Marko
        041 699 286 - Matej
;

Tajska


Tajska je turistična destinacija, ki že več desetletij privablja množice turistov. Velemesto Bangkok s svojimi megalomanskimi stolpnicami, nakupovalnimi središči zadovolji potrebe po nakupih in modernem vsakodnevnem življenjskem ritmu. Hitro ga bomo zamenjali za precej mirnejši Chiang Mai, mesto vrtnic, prestolnica severa, kjer bomo uživali v gorskem okolju, spoznali življenjski slog gorskih ljudstev, ki so šele v zadnjih letih začeli spoznavati pridobitve zahodnega sveta. Treking med riževimi terasami, ob rečicah in tolmunih nas bo pripravil na brezskrbne dni na tropskem otoku na dolgi peščeni plaži, kjer bomo v senci visokih palm uživali morske užitke. Seveda pa bomo na potovanju okušali izredno okusno tajsko hrano in se prepustili rokam izurjenih maserjev, mojstrov tajske masaže. Dan povratka bo prišel mnogo prehitro in s čudovitimi spomini se bomo vrnili domov.

 

Tajska - 13 dni - že za 999,00 EUR


Tajska - 9 dni - že za 689,00 EUR


Kontaktirajte nas

Ali veste

V angleški Premierleague se dogovarjajo, da bi spet dovolili stojišča na stadionih. Po navijaških izgredih na stadionih v 80.letih so bila stojišča prepovedana.

Potniki o nas

Hvala agenciji Adventours za nepozabno doživetje in odlično organizacijo najinega potovanja po Tajski.
Jana, Maribor

Zahvaljujem se vam za vso prijaznost ter ažurnost, v današnjih časih je zelo malo tako zelo prijaznih podjetij ter oseb s katerimi kontaktiraš. Resnično vse pohvale.
Nataša

Hvala za organizacijo potovanja! Bilo je odlično.
Jaka, Ptuj

Pozdravljeni!! Včeraj so nas moji starši zelo, zelo lepo presenetili. Za rojstne dneve smo prejeli potovanje v Madrid z ogledom tekme na stadionu Santiago Estadio Santiago Bernabéu Real Madrid C.F. vs CELTA VIGO, 4.3. – 7.3.2016. :) Po pregledu programa, ki nam ga nudi Turistična agencija Adventours smo začeli z načtovanjem naše poti v Madrid :) Najlepše se zahvaljujem v imenu mamice ter v imenu nas treh Turistični agenciji Adventours za vso prijaznost, ažurnost ter za vso pomoč pri nakupu kart. Vsem, ki načrtujete potovanja PRIPOROČAM kontaktirajte Turistično agencijo ADVENTOURS NE BO VAM ŽAL!! Prijaznost nam lahko odpre tudi vrata marsikatere življenjske priložnosti in vse to najdete v Turistični Agenciji ADVENTOURS!! Še enkrat hvala za vse g.Mateju in celotnemu kolektivu Turistične agencije Adventours! :) :D
Petra

Hvala Turistična agencija Adventours za organizacijo potovanja na Tajsko, uslišanju vseh želja pri oblikovanju ugodnega in pestrega programa ter odgovarjanju na vprašanja! Potovanje je potekalo po zadanem programu, najina pričakovanja pa so bila presežena, saj sva DoŽivELA raznolikost, pestrost in širino življenja Tajcev. Bilo je odlično. Hvala vam. ‪#‎sabaisabai‬
Tadeja
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke