sl
en
info@adventours.si

Tel: 041 721304 - Marko
        041 699 286 - Matej
;

Everest Skydive


Elitna avantura, ki prekaša vse!
Ekstremno padalstvo na strehi sveta!


  • Ste kdaj želeli skočiti iz letala in občutiti neverjetno adrenalinsko mrzlico?
  • Ste si kdaj zaželeli obiskati najvišje dele sveta in občudovati veličastne vrhove Himalaje?
  • Ste si kdaj želeli postati član absolutne elite avanturistov, ki so doživeli nekaj neverjetnega?

Ponujamo vam avanturo, ki prekaša katerokoli adrenalinsko dogodivščino!!!

  • Ali ste pripravljeni stopiti v neverjetni svet skokov s padalom z vrtoglave nadmorske višine 8990 metrov?
  • Ste pripravljeni prosto padati ob čudovitem in veličastnem Mt. Everestu in pristati na najvišjem doskočišču na svetu?
Dogodivščina vas ne samo popelje na neverjetno višino 9000 m, razkažemo vam tudi osrčje dežele šerp. Na trekingu do naše ciljne točke − zaselka Syangboche in prizorišča našega doskoka bomo spoznavali lepote te dežele, kot so reka Dudh Kosi, slikovite himalajske vasi, budistični templji in samostani, nacionalni park Sagarmatha, ki je pod okriljem Unesca in seveda zasnežene gore Himalaje.

Na dan skoka nas bodo posebno usposobljeni piloti s prilagojenimi in vrhunsko opremljenimi letali Pilatus PC-6 odpeljali nad najvišje vrhove sveta. Ko bomo ob Mt. Everestu prosto padali s hitrostjo okoli 200 km/h, vas bo spreletavala adrenalinska mrzlica, kakšne še niste doživeli!

Ves čas potovanja nas bo spremljala vrhunska izkušena ekipa najboljših svetovnih strokovnjakov na področju padalstva in alpinizma.

Program

Cena

Kontaktirajte nas

Ali veste

V angleški Premierleague se dogovarjajo, da bi spet dovolili stojišča na stadionih. Po navijaških izgredih na stadionih v 80.letih so bila stojišča prepovedana.

Potniki o nas

Hvala agenciji Adventours za nepozabno doživetje in odlično organizacijo najinega potovanja po Tajski.
Jana, Maribor

Zahvaljujem se vam za vso prijaznost ter ažurnost, v današnjih časih je zelo malo tako zelo prijaznih podjetij ter oseb s katerimi kontaktiraš. Resnično vse pohvale.
Nataša

Hvala za organizacijo potovanja! Bilo je odlično.
Jaka, Ptuj

Pozdravljeni!! Včeraj so nas moji starši zelo, zelo lepo presenetili. Za rojstne dneve smo prejeli potovanje v Madrid z ogledom tekme na stadionu Santiago Estadio Santiago Bernabéu Real Madrid C.F. vs CELTA VIGO, 4.3. – 7.3.2016. :) Po pregledu programa, ki nam ga nudi Turistična agencija Adventours smo začeli z načtovanjem naše poti v Madrid :) Najlepše se zahvaljujem v imenu mamice ter v imenu nas treh Turistični agenciji Adventours za vso prijaznost, ažurnost ter za vso pomoč pri nakupu kart. Vsem, ki načrtujete potovanja PRIPOROČAM kontaktirajte Turistično agencijo ADVENTOURS NE BO VAM ŽAL!! Prijaznost nam lahko odpre tudi vrata marsikatere življenjske priložnosti in vse to najdete v Turistični Agenciji ADVENTOURS!! Še enkrat hvala za vse g.Mateju in celotnemu kolektivu Turistične agencije Adventours! :) :D
Petra

Hvala Turistična agencija Adventours za organizacijo potovanja na Tajsko, uslišanju vseh želja pri oblikovanju ugodnega in pestrega programa ter odgovarjanju na vprašanja! Potovanje je potekalo po zadanem programu, najina pričakovanja pa so bila presežena, saj sva DoŽivELA raznolikost, pestrost in širino življenja Tajcev. Bilo je odlično. Hvala vam. ‪#‎sabaisabai‬
Tadeja
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke